Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου

Το ιστολόγιό μου είναι άλλη μία προσπάθεια για την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα θέματα που τους αφορούν.
Σας παρακαλώ να μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μου για κάθε θέμα που σας απασχολεί, αφήνοντας το σχόλιο σας στο ιστολόγιο, στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση (fanpap@sch.gr) ή τηλεφωνικά.
Επίσης είναι πολύτιμη ή κάθε παρατήρηση έτσι ώστε το ιστολόγιο να γίνει εύχρηστο και χρήσιμο σε όλους.
Καλή περιήγηση

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ - Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία των συναδέλφων παραμένει…


ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ                                                     
ΑΙΡΕΤΟΣ Π.Υ.Σ.Π.Ε.  ΞΑΝΘΗΣ
Τηλ: 6947020733
e-mail: fanpap@sch.gr                                                               Ξάνθη 26/9/2011
fanispapadakis.blogspot.com



            Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι,  

            Ένα ακόμη πρωτόγνωρο γεγονός έλαβε χώρα σήμερα, αποδεικνύοντας περίτρανα για ακόμη μία φορά πως η προχειρότητα, τα λάθη, και ο μη προγραμματισμός δεν έχουν τέλος στο Υπουργείο Παιδείας, το οποίο με μεγάλη ευκολία ανακοινώνει επίσημα αποτελέσματα, εκδίδει εγκυκλίους και έπειτα με μεγάλη ευκολία τις αποσύρει και δηλώνει “συγγνώμη, λάθος”, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις επιπτώσεις.


          Με την με αρ.   110475/Γ6 (ΑΔΑ 4Α8Η9-ΒΜΛ) Υπουργική Απόφαση ανακοινώθηκαν προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ για παράλληλη στήριξη την Παρασκευή 23/9/2011.

Στη Δ/νση ΠΕ Ξάνθης προσλήφθηκαν 5 εκπ/κοί από τον πίνακα Ειδικής Αγωγής και 2 Εκπ/κοί από τον Ενιαίο Πίνακα.

            Με τη σημερινή ανακοινοποίηση της παραπάνω απόφασης με ημερομηνία Δευτέρα 26/9/2011, τροποποιούνται οι προσλήψεις και πολλοί εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν την Παρασκευή και παρουσιάστηκαν σήμερα  στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, τελικά δεν είναι στους πίνακες των προσλαμβανόμενων.
           
Στη Δ/νση ΠΕ Ξάνθης τελικά προσλαμβάνονται οι 5 εκπ/κοί από τον πίνακα Ειδικής Αγωγής και οι άλλοι δύο εκπαιδευτικοί, δεν προσλαμβάνονται σε καμία περιφέρεια της Ελλάδας.

Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία των συναδέλφων παραμένει…




Συναδελφικά

Παπαδάκης Φάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου