Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου

Το ιστολόγιό μου είναι άλλη μία προσπάθεια για την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα θέματα που τους αφορούν.
Σας παρακαλώ να μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μου για κάθε θέμα που σας απασχολεί, αφήνοντας το σχόλιο σας στο ιστολόγιο, στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση (fanpap@sch.gr) ή τηλεφωνικά.
Επίσης είναι πολύτιμη ή κάθε παρατήρηση έτσι ώστε το ιστολόγιο να γίνει εύχρηστο και χρήσιμο σε όλους.
Καλή περιήγηση

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Μισθοδοσία Μαρτίου και αναδρομική κράτηση.

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι
Ανακοινώθηκε η μισθοδοσία Μαρτίου από τη Δ/νση ΠΕ Ξάνθης
Από αυτό το μήνα ξεκινάει η αναδρομική κράτηση, για τη μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων, για τα επιδόματα που λαμβάναμε από το Νοέμβριο 2011 έως και Ιανουάριο 2012. 



Η κράτηση του ποσού που αναλογεί στον καθένα μας και ανάλογα με το ύψος του ποσού που πρέπει να επιστραφεί θα γίνει σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις. (Από 1 έως 7)


Η θετική διαφορά θα γίνει σε μία δόση (Κυρίως για τους  συναδελφους που είναι στο βαθμό Α και Β)

Για να δούμε το συνολικό ποσό της οφειλής μας και των αριθμό των δόσεων που θα γίνει η παρακράτηση, μπαίνουμε στη διεύθυνση της μισθοδοσίας http://46.198.131.21/msteuro/, εισάγουμε τα στοιχεία μας και  στην προσωπική μας καρτέλα  επιλέγουμε  «Λοιπές αποδοχές Μαρτίου 2012».

Το επιστρεφόμενο ποσό που κρατείται το μήνα Μάρτιο μπορείτε να το υπολογίσετε εάν αφαίρεσετε από το Βασικό Μισθό του Φεβρουαρίου τον Βασικό Μισθό του Μαρτίου. Η παρακράτηση γίνεται όχι σαν αχρεωστήτως καταβληθέν, αλλά με μείωση του Βασικού Μισθού. Αυτό είναι θετικό γιατί έτσι μειώνονται λίγο οι κρατήσεις.


πχ. Εάν ο Βασικός Μισθός του Φεβρουαρίου ήταν 1437,00 ευρώ
      Εάν ο Βασικός Μισθός του Μαρτίου είναι 1301,27 ευρώ
      Τότε ή κράτηση του μήνα είναι : 135,73 ευρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου