Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου

Το ιστολόγιό μου είναι άλλη μία προσπάθεια για την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα θέματα που τους αφορούν.
Σας παρακαλώ να μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μου για κάθε θέμα που σας απασχολεί, αφήνοντας το σχόλιο σας στο ιστολόγιο, στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση (fanpap@sch.gr) ή τηλεφωνικά.
Επίσης είναι πολύτιμη ή κάθε παρατήρηση έτσι ώστε το ιστολόγιο να γίνει εύχρηστο και χρήσιμο σε όλους.
Καλή περιήγηση

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ


Προς όλους τους αναπληρωτές της Δ/νσης Π.Ε. Ξάνθης


Για να προχωρήσουμε στην κατάταξη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που απασχολούνται στη Δ/νση ΠΕ Ξάνθης, παρακαλούνται όλοι οι αναπληρωτές που δεν προσκόμισαν βεβαιώσεις προϋπηρεσίας παλαιότερων ετών, να το κάνουν άμεσα.

Σας επισημαίνουμε ότι έγκυρες είναι μόνο οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας  (ή επικυρωμένα φωτοαντίγραφα αυτών) από την αντίστοιχη Δ/νση και όχι αυτές από το ολοκληρωμένο σύστημα (ΟΠΣ).
Επίσης, παρακαλούνται  οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της συνημμένης λίστας να προσκομίσουν στη Δ/νση πρωτότυπες βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ή επικυρωμένα φωτοαντίγραφα αυτών.
Τέλος, παρακαλούνται όλοι οι αναπληρωτές να ενημερώσουν, εάν δεν το έχουν κάνει ήδη, τους προσωπικούς τους φακέλους με τους μεταπτυχιακούς/διδακτορικούς τίτλους σπουδών που ενδεχομένως κατέχουν.
Για όλα τα παραπάνω παρακαλούμε να μεριμνήσετε έως την Παρασκευή 23-3-2012.

Πληροφορίες : Β. Σταγώνη, τηλ. 2541069561

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου